A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookiek használatába!

További információ: Adatvédelem

Burkolatszintező kupak 100 db (csavaros)

8.809 Ft
Mennyiség: db
Gyártó / Forgalmazó:
Cikkszám: JKH_6116999
Elérhetőség: Raktáron
Minimum szállítási díj: 1.690 Ft
Szállítás legkésőbb: 2022. december 15.
Nem értékelt
+36309586974
info@bestewood.com
Sérülésmentes szállítás

Leírás és Paraméterek

A pontos burkoló munkát segíti ez a burkolatszintező segédeszköz.A burkolatszintező rendszer talpelemekből, menetes beállítóból és egy talpelemcsonk eltávolítóból áll.A burkolat alá behelyezett klipsz talpainak segítségével, alulról támasztva/ emelve lehet a menetes beállító segítségével szintbe feszíteni a burkoló lapokat. A menetes beállítócsavar meghúzásával biztosítható a burkoló lapszélek szintbeli találkozása.A burkolat alá kerülő talpelem talpa 2mm vastag, így a végleges ragasztóágynak vastagabbnak kell ennél lennie. A klipszek 2mm fugavastagságra tartják el a burkoló lapokat egymástól, így ha ennél nagyobb fuga távolságra van szükség, akkor fuga kereszteket is alkalmazni kell.
  1. A megfelelő helyre behelyezett talpelemre ráfektetjük a soron következő burkoló lapot.

  2. A burkoló lap elhelyezése után nagyjából síkba igazítjuk, rányomjuk a talpelemre és a menetes beállító meghúzásával rögzítjük. A csavaros rögzítés hatására a még meglévő, két egymás melletti burkoló lapok szintkülönbségei kiegyenlítődnek.

  3. A ragasztóanyag teljes kikeményedését követően, a talpelemek kilógó végei eltávolíthatóak gumikalapáccsal vagy fugával megegyező irányú rúgással.

  4. A  mellékelt segédeszköz segítségével a menetes beállítóból a talpelemcsonk egyszerűen kiszedhető.Vízszintes és függőleges felületen is használható!


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook