A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookiek használatába!

További információ: Adatvédelem

Deca

A DECA a hegesztőberendezések egyik vezető márkája, több mint 40 éve van jelen a piacon - termékeik népszerűsége pedig ezalatt egyre növekedett. Az orrszarvú-logós cég minden felhasználó igényeit igyekszik kielégíteni: termékeik nagyon kedveltek a profi hegesztők között, de a gépeket alkalmanként, ipari munkákra használók és az otthoni felhasználók is találnak a palettán a feladatukhoz alkalmas hegesztőgépet. A gépek ár-érték aránya nagyon jó, a készülékek magas műszaki színvonalat képviselnek. Ha hegesztésről van szó, aligha talál megbízhatóbb és hasznosabb eszközöket, mint a DECA termékeit.

Meg kell említeni még a DECA által gyártott és egyre növekvő számban forgalmazott akkumulátortöltőket és töltő-indító berendezéseket is, melyeket a hegesztőgépekhez hasonló magas minőségben, elérhető árakon kínálunk.

A gépek és az alkatrészek is a DECA saját olaszországi (San Marino) gyárában, a gyártási folyamat teljes, állandó ellenőrzése mellett készülnek, ez a garancia a kiváló minőségre.

Rendezés: