A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookiek használatába!

További információ: Adatvédelem

Laminált padló

AZ AQUA+ NEM FÉL A VÍZTŐL!

Fából készült padlót szeretne a fürdőszobába a hideg járólap helyett?

Az Egger Aqua+ padlókhoz kifejlesztett speciális technológia nedvesség ellenállóképességet kölcsönöz a laminált padlóknak.

A kiemelkedő minőségű megmunkálásnak és a tartósságának köszönhetően az Aqua+ laminált padló alkalmas a konyhába, előszobába vagy folyosóra való lerakáshoz.


A fadekorok mellett laminált padlóink csempe, kő és márvány mintázatú dekorokkal is elérhetőek. A klasszikus járólappal összehasonlítva az Egger laminált padlók általában olcsóbbak, lerakásuk pedig egyszerűbb.

A nedves helyiségekhez kifejlesztett laminált padlónk legfőbb előnye az egyszerű tisztítás.

GREENTEC - STÍLUSOS KIALAKÍTÁS ÉS MAGAS ELLENÁLLÓKÉPESSÉG

A műanyagmentes GreenTec Design padlók ötvözik a kényelmet és a praktikusságot otthonában, valamint kellemes és természetes hangulatot árasztanak.

A tartós, nedvesség- és foltálló felület jól bírja a mindennapos igénybevételt míg az integrált
parafa alátét hatékonyan elnyeli a lépészajokat. A nedvességálló GreenTec hordozólapnak köszönhetően a Design padlóink fürdőszobákban és közületi felhasználásra egyaránt alkalmasak.


A kiváló minőségű Egger Greentec padló a klasszikus laminált padlónál sokkal strapabíróbb. Ez az innovatív padlóburkolat megfelel az intenzíven igénybevett helyiségekben történő használatnak, legyen szó közösségi terekről vagy lakótérről.
Az egyedülálló Egger GreenTec padlók nedvességállóak, így a fürdőszobában is lerakhatók.

7,5 mm-es vastagságával ez a modern padló ideális a felújításokhoz.

A GreenTec padlók a speciális maganyagnak köszönhetően alaktartóak és nedvességállók, még a nagyobb hőmérséklet változásoknak is jól ellenállnak.

Rendezés: